چطور کباب کوبیده درست کنیم؟

چطور کباب کوبیده درست کنیم؟

 


در مورد ابداع کباب در ایران روایت و داستان های بسیار زیادی وجود دارد .اعتماد السلطنه در خاطراتش ورود چلو‌کباب به ایران را به ناصرالدین شاه نسبت داده، بعضی از افراد هم میگویند اولین کبابی در شهر تبریز ساخته شده
اولین کبابی تهران که خانم ها هم میتوانستند در آن حضور یابند کبابی عباس شمرونی بود که در میدان امین السلطان واقع شده بود

درگذشته چلوکبابی ها در ابتدا پلو، برای مشتری می آوردند و سپس پیش خدمت،سیخ کباب برای وی میکشید و قسمت جالب ماجرا اینجاست که تا زمانی که مشتری سیر شود برایش کباب می آوردند و تعداد سیخ ها در هزینه تاثیری نداشت.

در گذشته کباب ها به این شکل و شمایل نبودند و نوآوری و خلاقیت آشپزان بود که کباب کوبیده به این شکل در آمد

امروزه که بیش از صد سال از ورود کباب کوبیده به ایران می‌گذرد
همچنان از پر طرفدارترین غذاهای رستنوران ها است
ما در ‌وبسایت کافه رستوران نویان مهرشهر قصد داریم تا تکنیک های یک کباب کوبیده خوشمزه را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید

۱) از مهم ترین فوت و فن های یک کباب کوبیده رستورانی ،استفاده از مخلوط چرخ کرده گوشت گوسفندی و گوساله است
۲)یک کباب کوبیده رستورانی عالی باید آبدار باشد،کباب کوبیده را نباید خیلی خشک درست کرد برای همین باید به گوشت کمی دنبه هم بزنید
۳)هر چقدر گوشت بیشتر چرخ شود ،کباب کوبیده ها یکدست تر می شود و موقع کباب زدن از روی سیخ نمی ریزد.
۴)در ضمن پیاز را با رنده دستی رنده کنید چون میکسر پیاز را له می کند و کباب کوبیده می سوزد.
۵) هر چه مایه کباب کوبیده رستوران را بیشتر ورز دهید،مایه منسجم تری خواهید داشت هنگام ورز دادن گوشت و بعد از مدتی متوجه می شوید که دیگر گوشت به انگشت های شما نمی چسبد
سپس با دست نمدار کباب کوبیده را سیخ بکشید و با خیال راحت روی آتش بگذارید
اگر دوست دارید تا با روشها و مطالب جالب اینچنینی آشنا بشید حتما وبسایت رستوران نویان مهرشهر رو دنبال کنید و اگر میخواید طعم واقعی کباب کوبیده رستورانی رو بچشید سری به رستوران نویان در مهرشهر کرج ابتدای چمن دوم بزنید تنوع بی نظیر غذا و محیط چشم نواز رستوران نویان مهرشهر لذت غذا خوردن در رستوران رو چند برابر میکنه

نـویـان، افتخارات و استانداردها