طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار

 

قیمه نثار ،غذای اصیل و سنتی شهر قزوین است .این غذای خوشمزه در واقع قیمه نیست ،یک نوع پلوی مخلوط با انواع خلال ها و تکه های گوشت می باشد .قیمه نثار بسیار خوشرنگ و لعاب و هوس انگیز است.با مقداری که در این مقاله قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قیمه نثار درست کنید

مواد لازم قیمه نثار


  • گوشت قیمه ای ۳۰۰‌گرم

  • پیاز ۱عدد

  • رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری

  • برنج ۴ پیمانه

  • نمک و فلفل و زدچوبه و دارچین به مقدار لازم

  • خلال پسته و بادام و پرتقال به مقدار لازم

  • زرشک به مقدار لازم

  • روغن به مقدار لازم

  • زعفران دم کرده به مقدار لازم

دستور پخت قیمه نثار


مرحله اول
برای درست کردن یک ‌قیمه نثار مجلسی و خوشمزه پیاز را شسته و بصورت نگینی خرد می کنیم و آن را سرخ میکنیم ولی نباید بیش از حد سرخ شود

مرحله دوم
بعد از طلایی شدن پیاز ،زردچوبه وگوشت را اضافه میکنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند
سپس فلفل و دارچین را اضافه میکنیم و تفت می دهیم

مرحله سوم
رب را تفت می دهیم و به مواد گوشت اضافه می کنیم مقداری آب جوش و هل و زعفران روی گوشت می ریزیم و در ظرف را می بندیم

مرحله چهارم
بعد از پخت گوشت میتوانید کمی نمک به غذا اضافه کنید و حتما برنج را چند ساعت در آب خیس کنید

مرحله پنجم
برنج را در آب و نمک می پزیم سپس آنرا آبکش می کنیم و دم می کنیم .خلال هارا به مدت ۱۵ دقیقه در آب و گلاب خیس کنید.حتما خلال هارا در روغن سرخ کنید

مرحله ششم
زرشک و خلال ها را شسته و باهم یا بصورت جدا جدا در روغن تفت می دهیم
مرحله هفتم
برنج را روی دیس ریخته و روی آن را با گوشت های قیمه ای طعم دار شده و انواع خلال ها و زرشک تزئین کنید

 

کافه رستوران نویان مهرشهر کرج ،یکی از بهترین کافه های کرج است .سر آشپز کافه رستوران نویان مهرشهر کرج انواع غذاهای ایرانی را با خوشمزه ترین دستور پخت برای شما عزیزان آماده میکند .هر زمان که به کافه رستوران نویان مهرشهر کرج بروید طعم و عطر برنج ایرانی از ذهن شما بیرون نمی رود . در منوی کترینگ کافه رستوران نویان مهرشهر کرج ،قیمه نثار اصیل قزوینی با دستپخت سر آشپز بی نظیر کافه رستوران مهرشهر کرج وجود دارد .هر وقت گذرتان به مهرشهر کرج افتاد ،پذیرای حضور گرم شما در کافه رستوران نویان مهرشهر هستیم.

نـویـان، افتخارات و استانداردها