طرز تهیه دالگونا کافی

طرز تهیه دالگونا کافی

 

قهوه دالگونا در سال ۲۰۲۰ میلادی در جهان معروف شد و محل تولد آن در کره جنوبی و هند بود .
در دنیای امروز با افزایش شناخت و آگاهی نسبت به قهوه دیگر فقط قهوه های کلاسیک مثل اسپرسو و قهوه دمی نیستند که در منوی کافه ها و رستوران ها قراردارند و مدل های زیادی از این نوشیدنی به شکل ساده ای پیدا شده است


برای درست کردن قهوه دالگونا کافیست اندازه های برابر از آب جوشیده شده،پودر قهوه فوری و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.حدود دو قاشق غذاخوری برای هر ظرف کافیست ولی میتوانید با توجه به ذائقه و سلیقه تون تغییر بدید
با استفاده از یک همزن برقی یا دستی ،آن را انقدر هم بزنید تا یک مایع خمیری شکل و نرم درست شود.ممکن است کمی طول بکشد ولی اما هم زدن را تا زمانی که مایع همدست شود ادامه دهید.
پس از اینکه مایع شما آن حالت خمیری مطلوب را پیدا کرد ،مقداری شیر را درون یک لیوان بریزید و اگر دوست داشتید میتوانید آن را خنک بنوشید


قهوه و مشتقات آن کاملا بستگی به ذائقه شما دارد برای مثال بعضی از افراد عادت دارند هرروز اسپرسو میل کنند ولی برخی خیر.
برخی دیگر از افراد دوست دارند مزه ی قهوه شان کمی شیرین باشد.
منوی متنوع کافه رستوران نویان مهرشهر برای همه افراد و ذائقه هاست.اسپرسو بار کافه رستوران نویان مهرشهر همه ی آن چیزی که شما از قهوه میخواهید را در بر گرفته است.از اسپرسو های کاملا حرفه ای تا انواع مختلفی از لته،کاپوچینو و …
در کافه رستوران نویان مهرشهر،میزبان لحظات خوب شما هستیم

نـویـان، افتخارات و استانداردها